Wie zijn wij 


Het team

Restaurantmanager en begenadigd sommelier Tim van Schie heeft zijn sporen verdiend in de Haagse horeca. Als gastheer en gezicht van de zaak zal Tim u een passend wijn advies en dito service verlenen samen met Luuk Verheggen, barkeeper, assistent van Tim en in de keuken weet hij ook zijn weg. Vidushan Balasubramaniam, duizendpoot en keukenassistent die alle afdelingen verbindt. In de keuken Chef-kok/bedrijfsleider Jeroen Schouten. Passie en liefde voor het vak zie je terug in het 6 gangen menu van restaurant Jagertje.

Jagertje

De oudste horeca gelegenheid in `t Haagse. In ons karakteristieke pand in de Jagerstraat kunt u sfeervol van uw avond uit genieten. Restaurant Jagertje bevindt zich in een prachtig monumentaal 17e-eeuws pand met vele authentieke details. Het is smaakvol en modern ingericht, maar u proeft nog steeds de sfeer van de aloude herberg. 

Dichtbij de Koninklijke Schouwburg kunnen wij u voorafgaand aan de voorstelling een passend menu serveren.

De veelzijdigheid van restaurant Jagertje kunt u vinden in de diverse arrangementen die wij met zorg voor u hebben samengesteld.

 

Filosofie 

Wij werken uitsluiten met seizoensgebonden producten. Minder belastend voor het milieu, hoge mate van versheid, meer voedingstoffen, vollere smaak, gevarieerd, gezond en duurzaam. Onze leveranciers zijn hier mede op geselecteerd.

IMG_2611_edited.jpg