Speciale Avonden

Restaurant 't Jagertje  biedt vanaf september naast de reguliere openingsdagen op de dinsdag en de woensdag speciale avonden.

 

Een avond voor senioren eens in de 2 weken en een avond voor studenten eens in de 2 weken.

 Studenten Special

Voor studenten organiseert 't Jagertje op dinsdagavond speciaal voor hen een Speciale avond.
Vanaf 19 uur zorgen wij voor Finger Food en kun je bier en frisdrank bestellen voor 1,25 per consumptie en wijn voor 2,50 per glas.
Wij zorgen voor Funky Live musi. Wil je op die avond ook gebruik maken van een diner dan bieden wij jullie een 3 gangen menu voor 20,- aan.

Deze avonden vinden plaats eens in de 2 weken op disndagavond, de eerste keer is op 6 oktober a.s.
Op verzoek van je studentenpas ben je welkom!
reserveer: www.jagertje.com of  bel 070 - 216 16 36

Grote titel

Grote titel

Voor Senioren

Voor de ouderen bieden wij tegen een zeer gereduceerd tarief een avond met een diner aangevuld met vermaak (een kleine lezing, muziek of een bingo). 

 

Zeker in deze tijden van sociaal isolement van ouderen, vinden wij het belangrijk om iets voor deze doelgroep te organiseren.

 

Deze avonden 2 x per maand kunnen worden bezocht door groepen senioren maar ook als u met zijn tweetjes komt bent u welkom. 

 

Restaurant 't Jagertje heeft voor de veiligheid van haar gasten tussen de tafels perspex schildjes geplaatst. Het sfeervolle restaurant is gevestigd in de Jagerstraat in het mooie Buurtschap 2005. 

 

De koks stellen wekelijks een nieuw en veelzijdig menu samen. Wij serveren een menu bestaande uit 3 gangen inclusief drankjes.

 

Wij hopen dat uw senioren dit initiatief leuk vinden en eraan willen deelnemen.
 

reserveer: www.jagertje.com of  bel 070 - 216 16 36